Hudforandringer\føflekker

Noen vil fjerne hudforandringer av kosmetiske grunner, andre fordi de gir plager eller i verste fall kan være mistanke om hudkreft eller forstadier til hudkreft.

Uansett årsak så finnes det ingen bedre kvalifisert til slik mindre hudkirurgiske inngrep enn en plastikkirurg. Hos oss får du fjernet forandringene med fullt fokus både med tanke på penest mulig arrdannelse og korrekt utførelse.

Hvem kan opereres?

Alle kan i utgangspunktet opereres. Bruker du blodfortynnende medisiner må som regel disse ikke brukes før operasjonen, hvor lenge dette gjelder avhenger av type medisin og må avklares på forhånd med vår kirurg.

Hvordan foregår operasjonen?

Operasjonen gjøres i lokalbedøvelse som settes på en slik måte at det gir minst mulig ubehag. Hos oss brukes både de tynneste nålene som er å få tak i samt en egen ”bedøvelse” i bedøvelsen for å unngå at den svir. Såret lukkes med sting som skal gi penest mulig arr. Føflekker og mistenkelige hudforandringer sendes alltid inn til undersøkelse av patolog. Dette er inkludert i prisen. Inngrepet bruker å ta kun noen få minutter.

Etter operasjonen

Er det et mindre forandring som er blitt fjernet kan du gjøre nesten hva du vil allerede rett etter operasjonen. Er inngrepet noe større kan det være lurt å ta det med ro i en dag eller to. Dette vil du få informasjon om på klinikken. Noen ganger er det sting som må tas etter en eller to uker. Dette kan gjøre hos oss uten ekstra kostnad, eventuelt hos fastlege eller annen kyndig person. For maksimalt pent arr så er det viktig med tape behandling selv etter mindre inngrep. Vår kirurg gjør alt han kan for at resultatet skal bli så pent som mulig så det er viktig at også du gjør din del med riktig tapebehandling. Du vil få full informasjon om dette i forbindelse med operasjonen.

Komplikasjoner

Komplikasjoner etter slike inngrep er svært sjeldne.

Plastisk kirurgi

Alero Helse er en seriøs tilbyder av kosmetiske inngrep og plastisk kirurgi. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.