Ved en nesemusling operasjon vil de nedre nesemuslingene på begge sider i nesen forminskes enten ved hjelp av vanlig kirurgiske instrumenter, laser eller ved hjelp av radiokniv. Hva som er best i ditt tilfelle vil kirurgen gi råd om.

Operasjonen gjøres i lokalbedøvelse og tar ca. halv time. Under operasjonen fjerner vi litt av de nedre nesemuslingene enten med laser eller med kirurgiske instrumenter.

Operasjonen foregår gjennom neseborene slik at det ikke etterlates synlige arr. Det er av og til nødvendig å gjøre operasjonene over to omganger. Etter operasjonen legges det av og til tamponger i nesen som taes ut etter 2-3 dager.

Øre, nese og hals

Alero Helse er et privat kirurgisk sykehus og tar derfor i mot direkte henvendelser fra pasienter og leger for privat vurdering og kirurgi med og uten henvisninger.
Sykehuset har topp moderne operasjonsstue med full sykehus standard. Vi utfører operasjoner både i lokalbedøvelse og narkose for privat betalende pasienter og pasienter med Helseforsikring. ØNH-spesialist Øivind Grytli Holden har lang erfaring med mandeloperasjoner fra Haukeland sykehus hvor han begynte som assistentlege på ØNH-avdelingen i 2002 og videre som overlege fra 2009. Dr.Holden har utført denne operasjoner privat siden 2010.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.