På Haukeland Sykehus/ØNH-avdelingen har man «Kompetansesenteret for vestibuære sykdommer», de er spesialister på alle ulike tilstander som kan gi svimmelhet og har laget en hjemmeside hvor man kan få god informasjon og praktiske råd, både for pasienter og helsepersonell.

Les mer her: http://www.balanselaboratoriet.no

SvimmelhetMenieres sykdomVirus på balansenerven

Øre, nese og hals

Alero Helse er et privat kirurgisk sykehus og tar derfor i mot direkte henvendelser fra pasienter og leger for privat vurdering og kirurgi med og uten henvisninger.
Sykehuset har topp moderne operasjonsstue med full sykehus standard. Vi utfører operasjoner både i lokalbedøvelse og narkose for privat betalende pasienter og pasienter med Helseforsikring. ØNH-spesialist Øivind Grytli Holden har lang erfaring med mandeloperasjoner fra Haukeland sykehus hvor han begynte som assistentlege på ØNH-avdelingen i 2002 og videre som overlege fra 2009. Dr.Holden har utført denne operasjoner privat siden 2010.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.