Vi har blant markedes mest moderne og effektive laserutstyr og kan tilby ulike medisinske laserbehandlinger med dokumentert resultat innenfor:

  • Kar og pigmentforandringer
  • Hudfornyelse – ResurFX
  • Hårfjerning
  • Rosacea
  • Acne og Arr

Vår laser er en MT Duetto og du får i praksis to ulike laser fragmenteringer i en behandling hvilket reduserer antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat.

Vi er opptatt av å gi våre kunder en effektiv og trygg behandling med tett oppfølging av sykepleiere i samråd med lege.

Laser

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.
Vi er opptatt av tett samarbeid mellom leger, sykepleier og hudterapeut for å gi deg det beste resultatet. Microneedling er i vinden som aldri før. Hos Alero Helse tilbyr vi behandling ved bruk av Dermapen og Mesoterapi. Vi har markedets mest effektive laserbehandlinger for fjerning av uønsket hårvekst, sprengte kar, pigmentering og uønskede tatoveringer. Vår laser er en MT Duetto og du får i praksis to ulike laser fragmenteringer i en behandling hvilket reduserer antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat. Vi sjekker og fjerner også føflekker, fettkuler og andre hudsvulster.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.