De fleste får kviser i puberteten og er plaget i noen år, mens andre plages mer permanent. Enkelte kan utvikler arr.

Våre behandlinger

Vi har vi en rekke effektive behandlingsmetoder for acne. Hva som er riktig behandling for deg avhenger av hudtype.

Vi tilbyr kjemisk peel med Environ TCA Cool peel og med Retinol peel fra NeoStrata som beskrevet under

Environ

Environ sine TCA behandlinger er basert på TCA Cool Peel System. Environ har lav % på peelingen og lav pH, her ligger nøkkelentil de flotte resultatene! Ved denne kombinasjonen trigges cellene i stratum basale (hudlag) til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA behandlinger skal ikke gi traumer i huden. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med microneedling.

Aktiv hudbehandling

Vi tilbyr medisinsk hudbehandling med eller uten Vitamin A-syrer fra Environ og Neostrata. Aktiv aknebehandling med medisinsk hudpleie produkter vil kunne redusere forekomsten av arr.

Egen behandling

Daglig vask av acnehud med tilpasset rens og hudpleieprodukt er viktig. Unngå fuktighetskremer og rensekremer med høyt fettinnhold. Ingen dietter eller spesielle matvarer påvirker med sikkerhet forløpet av akne, men alkohol kan medføre en kortvarig og forbigående forverring av plagene. Solen virker dempende på acneplager, derav fleste plages mindre om sommeren. Solbeskyttelsesmidler bør være av typen gel eller oppløsninger som ikke tilstopper talgkjertelens utførselsgang.

Vår erfaring – din trygghet

Selv om pris og service er viktig, er det ofte erfaring som er avgjørende for et godt resultat.

Bestill time for gratis vurdering og veiledning.

Laser

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.
Vi er opptatt av tett samarbeid mellom leger, sykepleier og hudterapeut for å gi deg det beste resultatet. Microneedling er i vinden som aldri før. Hos Alero Helse tilbyr vi behandling ved bruk av Dermapen og Mesoterapi. Vi har markedets mest effektive laserbehandlinger for fjerning av uønsket hårvekst, sprengte kar, pigmentering og uønskede tatoveringer. Vår laser er en MT Duetto og du får i praksis to ulike laser fragmenteringer i en behandling hvilket reduserer antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat. Vi sjekker og fjerner også føflekker, fettkuler og andre hudsvulster.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.