Permanent hårreduksjon

Det er ingen metode som per i dag fjerner all uønsket hårvekst etter kun en behandling. Dette er på grunn av at håret har en livssyklus på 3 faser, kun i en av disse fasene er håret tilgjengelig for behandling.

Flere behandlinger

Vår laser

Vi benytter en Alexandrite Laser Light A EVO fra Quanta System, som er en av de desidert beste behandlings-maskinene for permanent hårfjerning i ansikt og på kropp!
En alexandrite Laser sender ut lys med bølgelengde på 755 nm. Lyset gir et rødt lys og sender ut en rask puls med høy energi.
På de to ulike lasersystemene kan laseren stilles inn direkte på hårroten, slik at den ikke leser pigmentet i huden. Den er derfor også den beste laseren på mørke hudtyper. Laseren vi bruker er det forsket mye på, og har dokumentert lagtidseffekt på permanent hårreduksjon, noe mange nye lasere ikke kan vise til.

Laser-behandlingen kan gi en redusert hårvekst på inntil 90%, reduksjon.

Tester først

For å hindre varmeskade i huden utfører vi først et testfelt, der et lite område av huden testes i forhold til varmen. Man får best effekt av behandlingen når fargekontrasten mellom hår og hud er størst mulig. Dette er forklaringen på at behandlingen er best egnet på lys hud med mørk hårvekst.

Selve behandlingen

Ved bruk av laser for fjer­ning av uønsket hårvekst lager lyset en varme­ut­vik­lingen som gjør at proteinet i hårsek­kene ødelegges og dermed hårets vekst Under behandling kan man føle litt varme, evt. litt svie eller stikkende følelse.

Første konsultasjon

Når du kommer til første besøk hos oss vil vi kartlegge ditt behov for behandling og lage en behandlingsplan. Våre behandlere gir deg god muntlig og skriftlig informasjon om behandlingen. Det er en fordel om du har latt håret vokse, slik at hårproblemet ditt kommer best mulig frem denne dagen. I henhold til regelverk så er det kun autoriserte helsepersonell som utfører laserbehandlinger hos oss.

Før behandlingen

Før du starter behand­lingen må ikke huden være solbrun, en bør ikke sole huden 4 uker før og 4 uker etter. De ideelle grunnlaget er og jobbe på mørke hår til lys hud. Behandlingen egner seg dårligere til mørker hud da vi må skrue ned lysstyrken iforhold til hudtonen. Helt lyse hår vil lede for lite lys med i hårsekken og en vil ikke oppnå ønsket resultatet med denne behandling.
Lys til medium farget hud og medium mørke hår til sort hår er ideelle for Ipl behandlinger og kan gi hårfri resultat for godt.

Ikke bruk hårfjer­nings­krem, pinsett, epile­ring eller voks minst 4 uker før behand­lingen starter.
Vær forsiktig med peeling i tiden før behand­lingen. Huden skal være helt ren før behand­lingen starter (ikke make-up, deodo­rant, parfyme). Hårene bør være et par dager gamle. Ved forlange hår fjerner vi dem, ideelt er 2 mm hårvekst.

Unngå soling

Etter behandlingen

Det kan forekomme noe rødhet i huden de første timene etter behandlingen. I løpet av 1-3 uker vil de døde hårstumpene falle av.

Laser

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.
Vi er opptatt av tett samarbeid mellom leger, sykepleier og hudterapeut for å gi deg det beste resultatet. Microneedling er i vinden som aldri før. Hos Alero Helse tilbyr vi behandling ved bruk av Dermapen og Mesoterapi. Vi har markedets mest effektive laserbehandlinger for fjerning av uønsket hårvekst, sprengte kar, pigmentering og uønskede tatoveringer. Vår laser er en MT Duetto og du får i praksis to ulike laser fragmenteringer i en behandling hvilket reduserer antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat. Vi sjekker og fjerner også føflekker, fettkuler og andre hudsvulster.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.