Permanent hårreduksjon

Det finnes ingen metode som per i dag fjerner all uønsket hårvekst etter kun en behandling. Årsaken til dette er at håret har en livssyklus på 3 faser, og det er kun i en av disse fasene, vekstfasen, at håret er tilgjengelig for behandling.

Flere behandlinger

Ikke alle hårene er i samme fase til samme tid. På grunn av hårets forskjellige vekstfaser er det derfor nødvendig med flere behandlinger. Forskere mener at hårsekker som er ødelagt gjennom laserbehandling, vil være ødelagt for alltid. Nye håranlegg kan imidlertid senere la seg aktivere av hormonelle og biologiske endringer i kroppen.

Vår laser

Vi benytter en Alexandrite Laser Light A EVO fra Quanta System, som er en av de desidert beste behandlings-maskinene for permanent hårfjerning i ansikt og på kropp!
En alexandrite Laser sender ut lys med bølgelengde på 755 nm. Lyset gir et rødt lys og sender ut en rask puls med høy energi.

Laser-behandlingen gjør at man får en sterkt redusert hårvekst, mange opplever en reduksjon på opp til 90%. På grunn av våre hormoner vil man aldri bli 100% hårfri.

Tester først

For å hindre varmeskade i huden utfører vi først et testfelt, der et lite område av huden testes i forhold til varmen. Man får best effekt av behandlingen når fargekontrasten mellom hår og hud er størst mulig. Dette er forklaringen på at behandlingen er best egnet på lys hud med mørk hårvekst.

Selve behandlingen

Det er varmen i laserbehandlingen som ødelegger hårsekken. Laserbehandlingen virker slik at varmen følger fargestoffet i håret, slik at håret virker som en leder for varmen ned til hårsekken og ødelegger denne. Under behandling kan man føle litt varme, evt. litt svie eller stikkende følelse.

Første konsultasjon

Ved første besøk hos oss avklares dine forventninger for behandlingen. Ditt hårproblem blir vurdert og det gis et forslag til behandling. Du får god muntlig og skriftlig informasjon om behandlingen. Du vil få svar på eventuelle spørsmål. Det er en fordel om du har latt håret vokse, slik at hårproblemet ditt kommer best mulig frem denne dagen. Det er kun autoriserte helsepersonell som utfører laserbehandlinger hos oss.

Før behandlingen

Når du kommer til behandling skal du ha barbert bort hårene 1-2 dager før slik at man kan se små hårstubber. Du skal ikke nappe eller vokse hårene. Napping og voksing trekker håret ut av hårsekken og håret som leder for varmen ned til hårsekken blir borte. Dette gjør behandlingen mindre effektiv.

Unngå soling

Du skal unngå soling, solarium eller selvbruningskrem/produkter 4-6 uker før og etter behandlingen. Dette for å unngå pigmentforandringer og hudreaksjoner av laserbehandling. Dersom du er i solfylte strøk, må du beskytte deg med solkrem med høy faktor.

Dersom du har mye pigmenter i huden, dvs en hud som lett blir brun vil noe av varmen også kunne bli ledet ut i huden. Dette kan i svært sjeldne tilfeller gi varmeskade i huden. Dette kan føre til pigmentforandringer og i sjeldne tilfeller arrdannelser. Det er derfor viktig at man unngår sol og solarium før og under behandlingsperioden.

Etter behandlingen

Det kan forekomme noe rødhet i huden de første timene etter behandlingen. I løpet av 1-3 uker vil de døde hårstumpene falle av.

Laser

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.
Vi er opptatt av tett samarbeid mellom leger, sykepleier og hudterapeut for å gi deg det beste resultatet. Microneedling er i vinden som aldri før. Hos Alero Helse tilbyr vi behandling ved bruk av Dermapen og Mesoterapi. Vi har markedets mest effektive laserbehandlinger for fjerning av uønsket hårvekst, sprengte kar, pigmentering og uønskede tatoveringer. Vår laser er en MT Duetto og du får i praksis to ulike laser fragmenteringer i en behandling hvilket reduserer antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat. Vi sjekker og fjerner også føflekker, fettkuler og andre hudsvulster.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.