TEOSYAL framhever ansiktskonturene, og skaper fyldigere lepper og forynger huden.

TEOSYAL er en avansert og moderne filler, med godt dokumenterte resultat til en rekke kosmetiske behov.

Hyaluronsyre (HA) er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. TEOSYAL har gjort hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer.

TEOSYAL gir resultat som både ser og kjennes naturlig ut. Privathospitalet har valgt TEOSYAL som foretrukken HA-filler fordi den gir det beste og mest langvarige resultatet.

Dette er en langt mer moderne filler enn andre tilsvarende produkte på markedet, men prisen for deg som kunde er den samme.

Etter 30 minutter vil du smile stort..

Teosyal fremhever din naturlige skjønnhet. Enten du ønsker å jevne ut rynker, få fyldigere og rundere lepper eller gi kinn og hake vakrere og rundere konturer, finnes det en Teosyal-behandling som passer for deg.

Teosyal brytes ned forsvinner ut av kroppen etter 6-12 måneder. Den gir meget sjelden alvorlige bivirkninger, men noe hevelse og små blåmerker kan komme de første dagene etter behandling.

Dette gir en effektiv behandling ved rynker og linjene rundt munnpartiet, definering av kjeve, kinnbein og volum og korrigering av lepper. Behandlingen er trygg og effektiv, og gjenomføres i samband med en vanlig konsultasjon. Av og til er det behov for et påfyll i løpet av de første ukene etter behandlingen.

Restylane

Restylane er en hyaluronsyrebasert (HA) filler. Det er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Hyaluronsyre har som oppgave og binde vann. Mye hyaluronsyre i huden, resulterer i en spenstig, fast og glatt hud. Restylane er en av verdens mest dokumenterte og mest benyttede HA filler. Den regnes i dag som «The Gold Standard» innenfor denne behandlingskategorien. Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma, et av verdens største dermatologiske selskap. Produktene er utviklet og produsert i Sverige. Det er den første hylauronsyrefilleren på markedet og den har vært tilgjengelig for pasienter i mer enn 17 år (helt siden 1996). Den er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over og derfor den mest brukte filleren i dag. Restylane produserer et bredt spekter av ulike fillere med ulike partikkelstørrelser. Fillerne blir brukt til å glatte ut rynker, forme lepper, kjeve, hake, nese, bygge volum i ansikt, og framheve konturer.


Ofte stilte spørsmål

Hva er TEOSYAL?

Hva er fordelene med TEOSYAL?

Hvorfor bør jeg velge TEOSYAL?

Hvilke områder kan behandles?

Hvordan virker TESYAL?

Hva omfatter behandling med TEOSYAL?

Hva bør jeg tenke på når jeg vurderer å ta behandling?

Hvor lenge varer en behandling med TEOSYAL?

Kan alle behandles med TEOSYAL?

Trenger man smertestillende ved behandling med TEOSYAL?

Er det noen risiko knyttet til TEOSYAL?

Kan jeg bruke TEOSYAL hvis jeg har tatt laserbehandling eller kjemisk peeling?

Hva er hyaluronsyre?

Hvem er kvalifisert til å utføre behandling med TEOSYAL?

Priser

Kosmetisk sykepleie

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, svært sjeldent komplikasjoner og med meget kort rekonvalesenstid.
Vi tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra verdensledende seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er alltid naturlige og varige resultat. Hos Alero Helse vil behandlingen alltid bli gitt av lisensere sykepleiere eller plastikkirurger med bred erfaring og kompetanse.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.