Mesoterapi er en medisinsk behandling som resulterer i hudforbedring ved å forebygge rynker, arr, pigmenter og uelastisk hud. Behandlingen innebærer injisering av mikroskopiske mengder av naturlige mineraler, vitaminer, homeopatiske midler og legemidler.

Mesoterapi anvendes ofte i ansiktet, men behandlingen kan også brukes til å forebygge aldringstegn, overflødig hud og cellulitter. Behandlingen anvendes også på hals, håndrygg og innersiden av armer og lår.

Mesoterapi har vist seg å gi en revitaliserende og god effekt ved:

Hudoppstramming

• Hydrering

• Minimering av linjer og rynker

• Forebygging av Cellulitter

• Pigmentering og solskader

Før behandlingen

Vi prioriterer dine ønsker og behov, og tilbyr derfor en kostnadsfri konsultasjon første gang. Her vil vi tilpasse et behandlingsforløp skreddersydd til deg, samt besvare på spørsmål du måtte ha. Unngå soling i cirka to uker før behandlingen. Ved bruk av medisiner ber vi deg om å informere vår lege om dette. Effekten av behandlingen kommer etter 1-2 uker, men det kan avhenge av hudtype. Rød og øm hud er normalt de første dagene, og det kan oppstå hevelse og blåmerker. Dette kan dekkes med mineralsminke. De første 24 timene fraråder vi fysisk aktivitet. Huden blir mindre irritert for hver dag og du vil kunne oppta normale aktiviteter kort tid etter behandlingen. Ved opphold i solen er det meget viktig å bruke høy solfaktor.

Mesoterapi ansikt

Ved påføring av Mesoterapi i ansiktet vil huden øke kollagenproduksjonen, noe som resulterer i en hudfornyelse. Injeksjonene inneholder blant annet Vitamin C og B3. Hovedmålet med behandlingen er dyp hydrering, og forebygging av linjer og rynker. Injeksjonene består av antioksidanter, hyaluronsyre, aminosyrer og vitaminer. Kombinasjonen av injiseringen/små stikk og næringsstoffene vil fremskynde kollagensyntesen, noe vi med andre ord betegner som hudfornyelse.

Gjennom behandlingen gjenvinnes hudens glød, samtidig som den strammer opp huden. Dette resulterer i at huden får en yngre og friskere fremtoning.

Det anbefales å utføre Mesoterapi gjentatte ganger etter legens anbefaling

Mikronåling/PRP

Ved hjelp av en liten penn med flere små nåler og pasientens blod kan vi effektivt behandle alt fra generelt skadet hud, akne arr, fine linjer, rynker, store porer, slapp hud, ujevn hudfarge og kirurgiske/traumatiske arr. De små nålene skaper mange små mikroskader som stimulerer kroppens eget sårbehandlingssystem. Deretter vil pasientens hud bli påført sitt eget blodplasma/PRP. PRP har vist seg å være et av de mest effektive og naturlige næringskildene en kan ernære huden sin med. Resultatet vil lede til økt produksjon av kollagen og elastin, noe vi i dagligtale benevner som hudfornyelse. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 ganger ved mikronåling. Behandlingen er anerkjent, trygg og brukes populært for anti-aging.

Etter behandlingen

Ettersom huden fornyer seg selv vil den være rød, irritert og flasse de kommende dagene. Dette er en naturlig prosess og man bør ikke benytte seg av kremer med syre eller lignende for å fremskynde prosessen. Huden din er nå svært mottakelig for næringsstoffer du påfører den. Det er lurt å benytte seg av serum eller kremer som fremskynder hudens reparasjonsprosess i samråd med legen. Tilhelingstiden vil være individuell fra person til person, men normal tid er alt fra 3 til 7 dager. I noen tilfeller vil prosessen ta enda lenger. Huden blir mindre irritert for hver dag og du vil kunne oppta normale aktiviteter kort tid etter behandlingen. Som ved alle hudfornyende behandlinger er det meget viktig å bruke høy solfaktor.

Priser

Vitaminer for huden som revitaliserer og gir fukt.
1 x Redensity 1, 1,0 ml
2 300,-
1 x Redensity 1, 2,0 ml
3 200,-
3 x Redensity 1, 3,0 ml
5 100,-
3 x Redensity 1, 7,0 ml (kur â 3)
8 400,-

Kosmetisk sykepleie

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, svært sjeldent komplikasjoner og med meget kort rekonvalesenstid.
Vi tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra verdensledende seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er alltid naturlige og varige resultat. Hos Alero Helse vil behandlingen alltid bli gitt av lisensere sykepleiere eller plastikkirurger med bred erfaring og kompetanse.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.