Hos oss utføres leppeforstørrelse utføres av medisinsk kvalifisert helsepersonell. Det finnes mange typer fyllstoffer som kan injiseres i leppene og huden. Det mest vanlige fyllstoffet som brukes i dag er produkter som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre trekker til seg fuktighet, og bidrar derfor til å øke volumet i leppene.

Hyaluronsyrebaserte filler er en av de mest tryggeste og forutsigbare behandlingsformen når det gjelder injeksjonsbehandling.

Hyaluronsyre (HA) er en ingrediens (sukkermolekyl) som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann, og på denne måten gir hyaluronsyre både fukt og volum, samt bedrer transporten av næringsstoffer og blodsirkulasjon i blant annet huden.

Utfordringen med kroppens egen hyaluronsyre er at kroppen selv bryter den ned i løpet av tre døgn, og at den naturlige produksjonen avtar fra ca. 25 års alderen. Når hyaluronsyremengden reduseres i leppene, kan de med tiden bli tørrere, mindre og miste sin opprinnelige fasong.

Takke være bioteknisk forskning, kan hyaluronsyre, tilsvarende kroppens eget HA, fremstilles bakeritelt i laboratorier, hvor det blir modifisert slik at det kan brukes som hudfiller. Å injisere HA-fillere kan derfor være en måte å midlertidig tilbakestille tap av hyaluronsyre i leppene, for den som f.eks søker en svært aktiv antiage-effekt . Effekten av en slik behandling er midlertidig, ettersom den injiserte hyaluronsyren brytes ned i takt med resten av hyaluronsyren i kroppen.


Skinbooster i lepper?

Dersom man ønsker å få god fukt og pleie av leppene men ikke ønsker volum i leppene slik som filler gir, så kan man bruke skinnbooster Redensity I i leppene. Det gir en fantastisk fukt og pleie til leppene.

Kosmetisk sykepleie

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, svært sjeldent komplikasjoner og med meget kort rekonvalesenstid.
Vi tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra verdensledende seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er alltid naturlige og varige resultat. Hos Alero Helse vil behandlingen alltid bli gitt av lisensere sykepleiere eller plastikkirurger med bred erfaring og kompetanse.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.